Nem mindenki téved el aki kóborol

Leviszlek a térképről

Leviszlek a térképről

Miért kerül a laptop a feladós poggyászba

2017. március 28. - Dorottya Bálint

Mikortól? Március 25. Hova? Amerikába. Honnan? Muzulmán többségű országókból. Ami nagyobb mint a telefonod és elektornikai kütyü, az megy a feladósba. 

Érintett országok: Egyesült Arab Emírségek, Jordánia, Marokkó, Kuvait, Katar, Szaúd-Arábia, Törökország, Egyiptom. 

De mivel az angolok is vérszemet kaptak, ők pár nappal ezután elkezdik a következő országokkal: Egyiptom, Szaúd-Arábia, Tunézia, Törökország, Libanon és Jordánia.

Szóval, ami nagyobb mint 16x9,3x1,5 cm, az megy a feladós poggyászba, ha ilyen nincs akkor hova? Na ez még nem derült ki.

Ha megyünk az USA irányába Budapestről Turkishel, Quatarral vagy Emiratessel akkor erre készüljünk, mert nagy eséllyel érinteni fog minket.

Teljesen szubjektív véleményem az, hogy a telefonnal is mindent meg lehet csinálni amit egy laptoppal, szóval ezzel azt a bizonyos méregfogat nem hiszem, hogy kihúztuk, de cserébe nagy eséllyel vagy összetörik, vagy ellopják a laptopot mire a végállomásra ér. 

Na mindegy, ez van. Ezt kell szeretni, majd figyeljetek rá oda, ne a reptéren érjen a meglepetés.

 

Csók. D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leviszlekaterkeprol.blog.hu/api/trackback/id/tr7912360669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása